Θεατρικά Εργαστήρια από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

2 Min Read

“Ότι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος” είπε ο Σαίξπηρ… Εμείς, λοιπόν, βρισκόμαστε ξανά στην αρχή. Στην αρχή των θεατρικών εργαστηρίων του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης. Οι μήνες που μεσολάβησαν και οι συνθήκες που μας κράτησαν μακριά, μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την έναρξη των εργαστηρίων μας. Από τις 18 Οκτωβρίου και για 10 εβδομάδες, θα είμαστε μαζί με τον πρώτο κύκλο των θεατρικών εργαστηρίων.

Τα  τέσσερα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

Παιδικό (για παιδιά Δ’-ΣΤ’ δημοτικού), Εφηβικό, Ενηλίκων και ΑμεΑ.

Οι μέρες και οι ώρες των συναντήσεων είναι:

Κάθε Δευτέρα

Τμήμα ΑμεΑ 17:00-18:30

Διδάσκοντες: Γιάννης Μαυρόπουλος, ηθοποιός- σκηνοθέτης/ Αναστασία Βαβλιάρα, κοινωνική λειτουργός/ Ραφαέλλα-Μαργαρίτα Κονταξή, ηθοποιός- θεατρολόγος

Τμήμα Ενηλίκων 19:30-21:30

Διδάσκων: Παναγιώτης Νάκος, θεατρολόγος- ηθοποιός

Κάθε Τρίτη

Τμήμα Παιδικό 16:30-18:00

Διδάσκουσα: Αντωνία Τεκνετσίδου, θεατρολόγος- ηθοποιός

Τμήμα Εφηβικό 18:30-20:00

Διδάσκουσα: Μαρία Μπατάνη, θεατρολόγος- ηθοποιός

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Σκηνή της Αίθουσας Τέχνης. Θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα για την προστασία και αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που θα ισχύουν τόσο για τους κλειστούς χώρους συναθροίσεων όσο και για τα σχολεία.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ για όλον τον κύκλο των 10 συναντήσεων. (Οι φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων και των τμημάτων ΤΕΙ της πόλης μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τα τμήματα, με βεβαίωση εγγραφής από τη σχολή τους).

Οι εγγραφές συνεχίζονται, καθημερινά, στην Αίθουσα Τέχνης. Οι γονείς/συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και/ή αίτηση εγγραφής. Εγγραφές τις ημέρες έναρξης των τμημάτων δε θα γίνουν δεκτές, λόγω της αυστηρής συμμετοχής συγκεκριμένου αριθμού ατόμων ανά τμήμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1).

Υπεύθυνη Εργαστηρίων: Μαρία Μπατάνη

 

Μοιραστείτε την είδηση