θεατρική παράσταση: “Τα ξεχασμένα δώρα των Χριστουγέννων” από τον Μανώλη Μαρκόπουλο

2 Min Read

Η παιδική παράσταση “Τα ξεχασμένα δώρα των Χριστουγέννων” από τον Μανώλη Μαρκόπουλο ανέβηκε στο Φίλιππο την Παρασκευή και το Σάββατο κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η ζωή προχωράει και μαζί μ’ αυτή κι η εξέλιξη της τεχνολογίας που με τα προϊόντα της έχει συνεπάρει τα θέλω των παιδιών που δεν ζητούν πλέον τα κλασσικά παιχνίδια από τον Άγιο Βασίλη. Σ’ αυτό βοηθά κι ο κακός μάγος με τα ξωτικά του που έχει σκορπίσει τη μαγική αστερόσκονη στην πόλη κι έχει υπνωτίσει σχεδόν όλα τα παιδιά ! Τα χριστουγεννιάτικα δώρα παραμένουν κλεισμένα στη σκοτεινή αποθήκη, όλοι στο βόρειο πόλο νομίζουν ότι έχει χαθεί το πνεύμα των γιορτών αλλά κάτι γίνεται κι η ελπίδα ξαναφέρνει την αισιοδοξία και λύνει τα μάγια του κακού Μάγου ! Ο Άγιος Βασίλης είναι και πάλι έτοιμος να φορτώσει το έλκηθρό του και να μοιράσει χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου !

- Advertisement -

Τα ξεχασμένα δώρα των Χριστουγέννων είναι μια φανταστική ιστορία αλλά πολύ λίγο διαφέρει από τη σημερινή πραγματικότητα. Θέλει να στείλει το μήνυμα ότι πρέπει τα παιδιά να ξαναβγούν να συναντήσουν το ένα το άλλο , να ξαναπαίξουν μαζί και να συναντήσουν τα κλασσικά παιχνίδια που είναι αδιαπραγμάτευτη αξία στη διάπλαση της ψυχής και της φαντασίας τους . Μια παιδική ιστορία που παίζεται από μικρούς και μεγάλους ερασιτέχνες ηθοποιούς που θέλουν να περάσουν το μήνυμα της συλλογικότητας αφού με την προσπάθεια αυτή βοηθούν στο να απαλύνουν όσο μπορούν δεινοπαθούντες συμπολίτες μας στα συσίτια του δήμου Κοζάνης .

 

Μοιραστείτε την είδηση