Θεόδωρος Καρυπίδης. «Μαζί» θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ενώνουν …

1 Min Read

Κοντά στους κατοίκους των Κοινοτήτων Δροσερού, Ολυμπιάδας, Γαλάτειας, Ασβεστόπετρας και Περδίκκα βρέθηκε χθες (5-5-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης συνεχίζοντας τις επαφές του, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Καρυπίδης αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των κατοίκων οι οποίοι δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα κρατώντας “ζωντανά” τα χωριά τους σε πείσμα των καιρών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα που προέκυψαν από την αύξηση των τιμών τόσο στα καταναλωτικά είδη όσο και στα καύσιμα ενώ σημαντικό πρόβλημα είναι το κόστος θέρμανσης.
Αυξημένα κίνητρα για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων από τα εθνικά, αλλά κυρίως από τα ευρωπαϊκά προγράμματα για την ενίσχυση πρωτίστως της βιολογικής καλλιέργειας που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, αποτελούν συστατικά στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχης.
Με τον τρόπο αυτό και η γη δε θα εγκαταλειφθεί, αλλά και θα συνδυαστεί η δυνατότητα της πρωτογενούς παραγωγικής δραστηριότητας με την μεταποίηση των τοπικών προϊόντων.

«Οφείλουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους της υπαίθρου δίνοντας κίνητρα στους νέους να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους. Μαζι θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ενώνουν».

Μοιραστείτε την είδηση