Θετικά τα μηνύματα από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις λένε οι έμποροι της Κοζάνης

1 Min Read

Μέχρι και αυτή την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα διαρκέσουν οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις, στα τοπικά καταστήματα της Κοζάνης. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα αγαθά που επιθυμούν σε συμφέρουσες τιμές, ενώ τα έως τώρα μηνύματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Σάκη Δραγατσίκα είναι θετικά.
«Η δουλειά πήγε αρκετά καλά τις προηγούμενες μέρες. Ελπίζουμε να ανοίξει ακόμα περισσότερο. Ο κόσμος περιμένει αυτές τις εκπτώσεις με καλές τιμές» αναφέρει ο κ. Δραγατσίκας.
Οι έμποροι της Κοζάνης προσφέρουν πληθώρα προϊόντων σε καλές τιμές και όπως λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «η αγορά της Κοζάνης είναι μια καλή και οργανωμένη αγορά και έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει πληθώρα αγαθών για να διαλέξει ο κόσμος. Και τον καλούμε να κάνει έρευνα. Στόχος μας είναι να βγει ο κόσμος να δει την αγορά και να κάνει το πρόγραμμά του, ανάλογα με τα οικονομικά του».
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ευχαριστεί για την στήριξη στην τοπική αγορά και στέλνει το μήνυμα ότι «μόνο στηρίζοντας την τοπική αγορά θα στηρίξουμε τα παιδιά μας και το μέλλον της πόλης μας».
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση