Θετική έκβαση για την επέκταση των ορυχείων Σερβίων – Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους της ΛΑΡΚΟ – Θ. Καρυπίδης: «Όταν ενώνουμε δυνάμεις επιλύουμε τα προβλήματα»

1 Min Read

Η επέκταση παραχώρησης των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των ορυχείων Σερβίων ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους βρίσκει ανταπόκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και την επικοινωνία του με τον Υπουργό Γ. Σταθάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, μέλη του σωματείου εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και εκπρόσωποι συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της περιοχής εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Θ. Καρυπίδη και την ικανοποίησή τους για την θετική έκβαση στο δίκαιο αίτημά τους, το οποίο τέθηκε και από την πλευρά της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ, διότι πληρούνται όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επέκταση των ορυχείων.

- Advertisement -

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης «στην Περιφέρειά μας που αναζητά ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης και που πρέπει να διατηρήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε για απώλεια θέσεων εργασίας ούτε για απώλεια στο εισόδημα που πρέπει να έχει η περιοχή».

Μοιραστείτε την είδηση