Θλίψη για το απροσδόκητο θάνατο του μαθητή του 13ου Δημοτικού Δημήτριου – Στυλιανού Γεωργαλή

2 Min Read

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς, συγγενείς και συμμαθητές του αγαπημένου μας Δημήτριου – Στυλιανού Γεωργαλή, μαθητή της Τρίτης (Γ΄) τάξης του σχολείου μας, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή. Σε ένδειξη μνήμης και συμπαράστασης προς την οικογένεια του εξαιρετικού μας μαθητή, αποφάσισε τα παρακάτω:
Να παρευρεθεί ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού στην Άνω Κώμη Κοζάνης στις 12-2-2020 και ώρα 12:00μ.μ..
Αντί στεφάνου να συγκεντρωθεί ποσό το οποίο θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό
Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Κοζάνης
Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Κοζάνης με θλίψη πληροφορήθηκε για τον απροσδόκητο και ξαφνικό θάνατο του μικρού Δημήτρη, γιο της Συναδέλφου Ματιάκη Αλεξάνδρας. Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου της Κοζάνης στην οικογένεια του μικρού Δημήτρη και να τους ευχηθούμε δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες.
Στη μνήμη του ο Σύλλογος θα καταθέσει – αντί Στεφάνου – ένα χρηματικό ποσό στο 13Ο Δημ.σχολείο, όπου φοιτούσε.
Την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό ¨Κοσμά του Αιτωλού¨ στην Άνω Κώμη την Τετάρτη 12/2/2020 στις 12 μ. θα εκπροσωπήσουν μέλη του Δ . Σ .

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε την είδηση