Θόδωρος Καρυπίδης: Να πάρουμε τώρα απόφαση για να κλείσει το εργοτάξιο της Πτολεμαίδας 5- “Το Υπουργείο Υγείας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην Καστοριά”- Προκλητικές οι δηλώσεις Κικίλια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου

1 Min Read

“Το Υπουργείο Υγείας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων” ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην τοποθέτηση του ο οποίος χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις Κικίλια για τη δήθεν όπως είπε ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς από τις υπόλοιπες υγειονομικές δομές της Καστοριάς.

“Να είμαστε διεκδικητικοί καθώς μέχρι σήμερα δεν μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα” ανέφερε και ζήτησε συγκεκριμένο σχέδιο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. “Δεν είδαμε σχέδιο μόνο διαπιστώσεις μέχρι τώρα”.

Παράλληλά ζήτησε να “ανοίξει η κάνουλα” των χρημάτων και να στηριχθούν οι προσλήψεις γιατρών ή να γίνουν συμβάσεις με  ιδιώτες γιατρούς.

Ο κ. Καρυπίδης συμφώνησε να τεθεί σε καραντίνα η Μεσοποταμία και τέλος ζήτησε να ληφθεί απόφαση για το κλείσιμο της Πτολεμαίδας 5. “Είναι υγειονομική βόμβα”κατέληξε.

 

Μοιραστείτε την είδηση