Θρίλερ για γερά νεύρα  για τη νέα διοίκηση του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

2 Min Read

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η σχετική ειδική συνεδρίαση στο ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για εκλογή Προεδρείου Αντιπροσωπείας, Μελών και Προεδρείου Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

- Advertisement -

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας του νυν Προέδρου  Στέργιου Κιάνα και το Δυναμικό ΤΕΕ της Βούλας Χριστοπούλου, προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με την Νέα Πρόταση Μηχανικών του Νίκου Συλλίρη ώστε να συγκεντρώσουν την απαραίτητη πλειοψηφία στη Διοικούσα Επιτροπή.

Οι διεργασίες είναι έντονες με την τελική έκβαση να αναμένεται από λεπτό  σε λεπτό ενώ είναι πολύ παρακινδυνευμένο να γίνει πρόβλεψη.

Υπενθυμίζουμε πως στις εκλογές είχε επικρατήσει με μόλις 10 ψήφους διαφοράς η παράταξη του Στέργιου Κιάνα από αυτή της Βούλας Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, η παράταξη “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών”, με επικεφαλής τον Στέργιο Κιάνα έλαβε 537 ψήφους. Η παράταξη «Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας», με επικεφαλής τη Βούλα Χριστοπούλου με 527, η «Νέα Πρόταση Μηχανικών» με επικεφαλής το Νίκο Συλλίρη με 179 η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κοζικόπουλο, με 29 ψήφους και το «Ενωτικό Αριστερό Μέτωπο Μηχανικών» με επικεφαλής τον Χρήστο Βασιλόπουλο με 28 ψήφους.

UPDATE

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Νέος πρόεδρος αντιπροσωπείας θα είναι ο Στράτος Παπαδημητρίου από το Δυναμικό ΤΕΕ, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων Δυναμικό ΤΕΕ της Βούλας Χριστοπούλου και Νέα Πρόταση Μηχανικών του Νίκου Συλλίρη.

Νέος πρόεδρος αντιπροσωπείας θα είναι ο Στράτος Παπαδημητρίου .

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση