Τι δείχνει η διαδικτυακή έρευνα του aftodioikisi.gr για την Περιφέρεια και τους Δήμους της περιοχής

1 Min Read

Το  aftodioikisi.gr παρουσίασε τα ευρήματα του β΄μέρους της έρευνας του  για την Δυτική Μακεδονία που αφορά την Περιφέρεια και Δήμους της περιοχής.

Περιορισμοί της έρευνας

- Advertisement -

Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκε κλειστό ερωτηματολόγιο που συμπληρώθηκε διαδικτυακά από το κοινό αναφοράς κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στα μέσα κοινωνικής. Για τη συμπλήρωσή του χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα Google Forms και το ερωτηματολόγιο παρέμεινε διαθέσιμο στο κοινό για χρονικό διάστημα πέντε ημερών, από 8 έως 15 Απριλίου 2023. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1922 ερωτηματολόγια, δείγμα το οποίο δεν δύναται θεωρητικά να είναι αντιπροσωπευτικό, λόγω της συγκέντρωσής του με χρήση της δειγματοληψίας ευχέρειας (convenience sampling). Σημειώνεται ότι το δείγμα σταθμίστηκε ως προς την δηλωθείσα ψήφο στις εκλογές του 2019.

[pdf-embedder url=”https://xronos-kozanis.gr/wp-content/uploads/2023/04/Παρουσίαση-ευρημάτων-έρευνας-του-aftodioikisi.gr-σε-Δήμους-της-Περιφέρειας-Δυτικής-Μακεδονίας_18042023_Δ.pdf” title=”Παρουσίαση ευρημάτων έρευνας του aftodioikisi.gr σε Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας_18042023_Δ”]

Μοιραστείτε την είδηση