Τι είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ για ενέργεια, ψηφοδέλτια και «χρίσμα»

2 Min Read

Συνέντευξη τύπου έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στη ΝΟΔΕ Κοζάνης η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ήταν και η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ Κοζάνης που ακολούθησε.
Ξεκινώντας την τοποθέτησή της, η κ. Ζαχαράκη αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή που τον γέμισε «ζεστασιά» και «προσμονή» από την υποδοχή του κόσμου.
Η κ. Ζαχαράκη έκανε αναφορά στο θέμα της ενέργειας και της μεγάλης ανησυχίας που υπάρχει για το μέλλον της περιοχής, αλλά και τις προτάσεις που ακούστηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνεργασία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Σε ότι αφορά στη στάση της ΝΔ για το άρθρο για την ενέργεια και τα νερά που περιλαμβάνεται στη συνταγματική αναθεώρηση, η κ. Ζαχαράκη είπε, αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ «να κοιτάξουν αυτά που έχουν υπογράψει για την παράδοση της ενέργειας σε ιδιώτες. Η ΝΔ δικαιολόγησε πλήρως τη στάση της και δείξαμε έμπρακτα τις προτεραιότητές μας».
Σε ότι αφορά στην ανακοίνωση των ονομάτων του ψηφοδελτίου για τις βουλευτικές εκλογές, η κ. Ζαχαράκη ζήτησε υπομονή για λίγο καιρό ακόμη, καθώς «η επικαιρότητα θα έτρωγε οποιαδήποτε ανακοίνωση».
Τέλος, δεν θέλησε να αναφερθεί στο «χρίσμα» του κόμματος στο Δήμο Κοζάνης, λέγοντας πως δίνεται χρίσμα σε επίπεδο Περιφερειάρχη και οι τοπικές κοινωνίες ξέρουν καλύτερα για τα τοπικά ζητήματα.

Μοιραστείτε την είδηση