Τι ετοιμάζει ο Δήμος για τα Χριστούγεννα στην πλατεία – Σκληρή κριτική από τη Δημοτική Κίνηση

2 Min Read

Διακοσμητική εγκατάσταση στην κεντρική πλατεία, δημιουργικά εργαστήρια, εμψυχωτικές δράσεις και διαδραστικές παραστάσεις, προετοιμάζει ο Δήμος Κοζάνης για τα Χριστούγεννα.

Για το σκοπό αυτό προχώρησε σε ανάθεση ύψους 37χιλ. ευρώ σε εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη (με ημερομηνία ανάθεσης 26 Νοεμβρίου), η οποία είναι υπεύθυνη για το περίπτερο και το διάκοσμο του, που θα στηθεί στην Πλατεία καθώς και για τις δράσεις.

Οι δράσεις του αναδόχου  θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Δεκεμβρίου και έως τις 2 Ιανουαρίου και αναμένεται να «τρέξουν» παράλληλα με άλλες δραστηριότητες του Δήμου, που θα ανακοινωθούν με το επίσημο πρόγραμμα.

Να σημειώσουμε ότι το άναμμα του δέντρου θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου με τον Κώστα Μαρτάκη.

Για «μηδενικό έργο, ψέματα, αλαζονεία και απευθείας αναθέσεις» κάνει λόγο η Δημοτική Κίνηση Κοζανη Τόπος Να Ζεις

Αυστηρή κριτική στο Δήμο Κοζάνης για την προετοιμασία των εκδηλώσεων άσκησε η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις.

Με ανακοίνωση της κάνει λόγο για μηδενικό προγραμματισμός και οργάνωση από την Δημοτική Αρχή Μαλούτα για τις εκδηλώσεις.

«Τελευταία στιγμή, χωρίς ενημέρωση, χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας ανάθεση στο ποσό 37.200 ευρώ το κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων σε εταιρία από την Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς για τον Δήμο μας ο κύριος Μαλούτας συνεχίζει την πεπατημένη. Μηδενικό έργο, ψέματα, αλαζονεία και απευθείας αναθέσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες από την εγκατάσταση του περιπτέρου

Μοιραστείτε την είδηση