Τη συμμετοχή στις κάλπες ζήτησε από τους πολίτες της Κοζάνης η Θεοδώρα Τζάκρη

1 Min Read

H Θεοδώρα Τζάκρη, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ήταν η ομιλήτρια στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ΠΕ Κοζάνης εν όψει των Ευρωεκλογών, στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη, έχοντας δίπλα της τη βουλευτή της ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Τουμανίδη Αντώνη.

Στους χαιρετισμούς τους τόσο κα Βέττα όσο και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Τουμανίδης Αντώνης τόνισαν την σπουδαιότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου και πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία, για τα επόμενα 3 χρόνια, να βάλουμε ένα μέτρο ή τέλος στο 41%.

- Advertisement -

Η κα Τζάκρη μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη της προσέλευσης στην κάλπη αφού η αποχή δίνει πλασματικά ποσοστά στο πρώτο κόμμα.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλους τους πολίτες της περιοχής  να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ «όχι μόνο γιατί είναι το καλύτερο ψηφοδέλτιο από τους συνδυασμούς που ζητούν την ψήφο μας αλλά και ως μόνη πειστική απάντηση στην αλαζονεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δικαιούμαστε και απαιτούμε καλύτερη ζωή τώρα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση