Τι συζητήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Εορδαίας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

1 Min Read

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, τον οποίο συνόδευαν ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Παρασκευή Βρυζίδου και Γιώργος Αμανατίδης από το Νομό Κοζάνης, Σάββας Χιονίδης από το Νομό Πιερίας και Στέλλα Μπίζιου από το Νομό Λάρισας.

Στη συνάντηση που ακολούθησε ο κύριος Πλακεντάς, στάθηκε ιδιαιτέρως στα ζητήματα που αφορούν την απολιγνιτοποίηση και την αναγκαιότητα ομαλότητας στη μετάβαση της νέας εποχής, η οποία θα επιτευχθεί κυρίως με κίνητρα από την Πολιτεία στην κατεύθυνση της προσέλκυσης επενδυτών και επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος τόνισε ότι από πλευράς Κυβέρνησης πρέπει να επιταχυνθούν οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις, έτσι ώστε να υπάρξουν οι επενδύσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές που βιώνουν τα αποτελέσματα της αλλαγής στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας.

Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε σχετικά, ο Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Απολιγνιτοποίησης Κλεάνθης Ακτενίζογλου.

Μοιραστείτε την είδηση