Τηλεοπτικό στούντιο ο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας- Ο Προέδρος της ΔΕΗ ανακοίνωσε την μετατροπή του παλιού εργοστασίου σε χώρο τηλεοπτικών παραγωγών

1 Min Read

Την πρόθεση της να μπει δυναμικά στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων ανακοίνωσε από την Πτολεμαΐδα ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης. Ο κ. Παναγιωτάκης, σε συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως η Επιχείρηση θα διεκδικήσει στον επερχόμενο διαγωνισμό της ΡΑΕ δύο “μικρά” φωτοβολταϊκά πάρκα, τα οποία θα αναπτυχθούν στα αποκατεστημένα εδάφη των ορυχείων.
Όσον αφορά στο παλιό εργοστάσιο του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ανακοίνωσε πως αυτό θα γίνει τηλεοπτικό στούντιο και θα γίνονται γυρίσματα μεγάλων τηλεοπτικών παραγώγων. Μάλιστα, στα σπίτια του Οικισμού Προαστίου θα φιλοξενούνται ηθοποιοί και τεχνικοί, βάζοντας τέλος στις φωνές που έλεγαν πως ο οικισμός θα κατεδαφιστεί.
Ο κ. Παναγιωτάκης μίλησε όμως και για την μετεγκατάσταση της Ακρινής δηλώνοντας ξεκάθαρα πως η ΔΕΗ δεν μπορεί να την υποστηρίξει οικονομικά προσθετοντας πως η Επιχείρηση ήταν “πάντα ειλικρινής με τους κατοίκους και δεν χαϊδεύει αυτιά ούτε προτείνει ανεδαφικές λύσεις”.

Μοιραστείτε την είδηση