Επετειακή εκδήλωση των υδραυλικών της Κοζάνης για την Τηλεθέρμανση

2 Min Read

Τα οφέλη της τηλεθέρμανσης, η εξοικονόμηση πόρων και η αξία της συνέργιας του δήμου Κοζάνης με τους υδραυλικούς της πόλης τονίστηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Αλιάκμων, με αφορμή τα 25 χρόνια της Τηλεθέρμανσης.
«Αν για ένα έργο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, δεν είναι άλλο παρά το έργο της τηλεθέρμανσης», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας υδραυλικών και του Σωματείου της Κοζάνης Ιορδάνης Παπαδόπουλος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Σιώλιας τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο πράσινης ανάπτυξης που μείωσε το κόστος ζωής, εξασφαλίζοντας φτηνή και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν πολλές αναφορές στη σημασία της πολιτικής βούλησης για το ξεκίνημα και την ολοκλήρωση τόσο μεγάλων έργων, ενώ δεν έλειψαν και οι φόβοι για το μέλλον της τροφοδοσίας της, με δεδομένο το γεγονός ότι, όπως τόνισε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, οι μονάδες του Αγίου Δημητρίου θα «σβήνουν» και δεν θα αντικαθίστανται.
Στις βεβαιότητες του παρελθόντος, οι οποίες δεν υπάρχουν πια, αλλά και στην εξασφάλιση της συνέχισης της τροφοδοσίας της Τηλεθέρμανσης από άλλη ενεργειακή πηγή αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις. Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον τότε δήμαρχο της Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλο, καθώς και στους Γιώργου Κουζικόπουλο και Στέφανο Κωτούλα ως πρώην προέδρους και πρωτεργάτες.

Μοιραστείτε την είδηση