Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Εορδαίας

1 Min Read


Μέσα σε μία ανάλογη ατμόσφαιρα και λίγο πριν την έναρξη της πρώτης για το νέο έτος συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, ανταλλάσοντας ευχές με τους Δημοτικούς Συμβούλους , με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων και των ΜΜΕ , αλλά και με τους πολίτες που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα προκειμένου να παρακολουθήσουν τη διαδικασία , όπου έδωσε το «παρών» και ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ιωάννης Θεοφύλακτος .
Ο Δήμαρχος Εορδαίας ευχήθηκε το 2018 να είναι έτος δημιουργικό για το Δήμο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπορέσει να ξαναβρεί το βηματισμό της διεκδικώντας και διαγράφοντας μία καλύτερη πορεία μέσα στο νέο έτος.
Το «φλουρί» που περιείχαν τα πιτάκια έπεσε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Εορδαίας Κοσμά Σιδηρόπουλο , ενώ στην πρώτη συμβολική πίτα το «φλουρί» βρέθηκε στο κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δόθηκε στον αρχαιότερο Δημοτικό Σύμβουλο τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Ανδρεάδη .

Μοιραστείτε την είδηση