Την Περιστέρα Μπόμπα και τη Τζένη Καλημέρη ανακοίνωσε ο συνδυασμός Μαζί για την Κοζάνη

2 Min Read

Την Περιστέρα Μπόμπα και τη Τζένη Καλημέρη ανακοίνωσε ο συνδυασμός Μαζί για την Κοζάνη

Τις υποψηφιότητες της Περιστέρας Μπόμπα και της Τζένης Καλημέρη ανακοίνωσε ο συνδυασμός Μαζί για την Κοζάνη.

- Advertisement -

Οι ανακοινώσεις:

Περιστέρα Μπόμπα

Ονομάζομαι Μπόμπα Περιστέρα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Κοζάνης και τα τελευταία χρόνια μένω στα Κοίλα Κοζάνης.

Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κοίλων.

Έχω εργαστεί αρκετά χρόνια στον τομέα της κομμωτικής, της εστίασης και ως ιδιωτική υπάλληλος.

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κοζάνης με τον συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη” με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, γιατί επιθυμώ να συνεισφέρω στις ανάγκες του δήμου μας και να βάλω κ η ίδια ένα λιθαράκι, ώστε να γίνει η πόλη μας πιο βιώσιμη και λειτουργική.

Τζένη Καλημέρη

Ονομάζομαι Νεραντζιά (Τζένη) Καλημέρη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, έχω καταγωγή από τη Ροδιανή Κοζάνης. Είμαι απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 Μετά από μακρόχρονη παραμονή στη Μ. Βρετανία γύρισα στην Κοζάνη, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

 Επέστρεψα σε μια πόλη,  η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την Κοζάνη στην οποία μεγάλωσα  και έσφυζε από ζωή.  Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Κοκκαλιάρη για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές με την προσδοκία να αλλάξουμε την πόλη για όλους μας!

Μοιραστείτε την είδηση