Την πλήρη στελέχωση της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας ζητά εκ νέου ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Κασαπίδης

1 Min Read

Την πλήρη στελέχωση της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας ζητά εκ νέου ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Κασαπίδης.
Με αφορμή σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας κατέθεσε αναφορά προς το αρμόδιο υπουργείο, επισημαίνοντας το άγονο αποτέλεσμα της τελευταίας προκήρυξης.
Δεδομένης της χρονιότητας του προβλήματος αλλά και των κυβερνητικών δεσμεύσεων για το ζήτημα, ο κ. Κασαπίδης ζήτησε από την πολιτική ηγεσία να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, ώστε να καταστεί η μονάδα που εξυπηρετεί όλους τους καρκινοπαθείς της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, πλήρως λειτουργική.
Παράλληλα, με σκοπό την ενίσχυση των πιέσεων, προτίθεται σύντομα να φέρει το ζήτημα προς συζήτηση στη Βουλή με κατάθεση επίκαιρης ερώτησης.
Ακολουθεί το περιεχόμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό: Υγείας
κ. Ανδρέα Ξανθό

Θέμα: Παραμένει υποστελεχωμένη η Μονάδα Χημειοθεραπείας του “Μποδοσάκειου” Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Ανεκπλήρωτες οι δεσμεύσεις των αρμοδίων για κάλυψη των αναγκών

Κατατίθεται έγγραφο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας σχετικό με την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Τμήματος Χημειοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Δεδομένου ότι η πρόσφατη προκήρυξη δεν απέβη καρποφόρα ως προς την πλήρη στελέχωση των θέσεων που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της μονάδας, παρακαλείστε για τις δέουσες και άμεσες ενέργειες καθώς το θέμα χρονίζει και επείγει.

Μοιραστείτε την είδηση