Την Τετάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για την απολιγνιτοποίηση

1 Min Read

Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, με θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τις «Εξελίξεις στα ενεργειακά μετά την ανακοίνωση για την απολιγνιτοποίηση της περιοχής». Εισηγητής θα είναι ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.
Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να δώσουν το παρών οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, ο Πρόεδρος των ενεργειακών Δήμων, τα εργατικά σωματεία της ΔΕΗ, οι Δ/ντές Σταθμών Παραγωγής-ΛΚΜΔ, τα Εργατικά Κέντρα Πτολεμαΐδας-Κοζάνης Φλώρινας, το ΕΒΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας, οι Τηλεθερμάνσεις Πτολεμαΐδας – Κοζάνης – Αμυνταίου & Σωματεία, το ΤΕΕ, το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, η ΑΝΚΟ, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΔΕΗ, το Οικονομικό Επιμελητήριο, η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Σωματείο Αγροτών, πολιτιστικοί Σύλλογοι, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αρχιμ. Αυγουστίνος Αυξωνίδης και οι πρώην Βουλευτές.
Για την ώρα της συνεδρίασης το Συντονιστικό εργατικών σωματείων και φορέων Δυτικής Μακεδονίας καλεί το λαό της περιοχής να παρευρεθεί σε κινητοποίηση.

Μοιραστείτε την είδηση