Υποψήφιος με τον Γιώργο Αμανατίδη ο Χάρης Γκοβεδάρος

2 Min Read

Μετά από έντονες συζητήσεις περί του αν θα ηγηθεί μιας προσπάθειας για να “ενώσει” τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Κοζάνης και πολλές αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook περί πολιτικής, ο πολιτικός μηχανικός από την Κοζάνη Χάρης Γκοβεδάρος ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη.

Ο Χάρης Γκοβεδάρος έχει στο “αίμα του” την πολιτική, αφού ο πατέρας του είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά (υποψήφιος το 1986 όταν στην δεύτερη Κυριακή κονταροχτυπήθηκε με τον Γιάννη Παγούνη παίρνοντας ποσοστό 45,67% έναντι 54,33% του Γιάννη Παγούνη, που ήταν και ο νικητής των εκλογών).

- Advertisement -

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Χάρης Γκοβεδάρος μιλά για “αποφάσεις ζωής για την προοπτική του τόπου μας” και για άλλη μια φορά διατρανώνει την πεποίθησή του πως το μέλλον μιας περιοχής “οικοδομείται” με ενεργή παρουσία στα κοινά “ώστε το χαμόγελο και η ελπίδα να επιστρέψει” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

“Επειδή η συλλογικότητα δημιουργεί την αυτοδιοικητική δυναμική, αποφάσισα να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, στο ανοιχτό κάλεσμα του Γιώργου Αμανατίδη με γνώση, εμπειρία και διάθεση για τη δημιουργία μιας «Συμμαχίας για την Ανάπτυξη”. Σας προσκαλώ να διανύσουμε μαζί αυτή την όμορφη διαδρομή. Πάμε μαζί για τον τόπο μας” έγραψε ο κ. Γκοβεδάρος στο Facebook.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση