Το 30ο τεύχος του Τogether

3 Min Read


Περιπλανηθήκαμε για μια εβδομάδα με τον Γιώργο Λέντζα. Γνωρίσαμε τον Γεράσιμο Γεννατά, τον Μιχάλη Πιτένη , μπήκαμε στον σουρεαλιστικό κόσμο της Ευγενίας Λώλη! Κάναμε longboard με τα κορίτσια του longboard girls crew της Ελλάδας και BMX με τον Ισμαήλ Αχμέτ!
Την περάσαμε Τοgether, κάναμε βόλτα στα μουσεία και δώσαμε εξετάσεις γραπτές… όχι αιματολογικές! Δώσαμε τον λόγο στα παιδιά, στους καθηγητές , στους «παλαίμαχους» των πανελλαδικών.
Ψαχουλέψαμε στις αποθήκες μας και ανακαλύψαμε τα παιχνίδια της καρδιάς μας.
Ταξιδέψαμε παρέα με την Αθηνά Σταυριανουδάκη στο Μεξικό και κάναμε τον γύρω του κόσμου σε 28 ημέρες με τον Βύρων Μπακαϊμη.
Συμμετείχαμε παρέα με την ομάδα επικοινωνίας του τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Συναντήσαμε τον ψυχολόγο Βασίλη Καλαμπαλίκη, υπεύθυνο του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και ενμηερωθήκαμε για τα θεραπευτικά προγράμματα και την επανένταξη των εξαρτημένων ανθρώπων στην κοινωνία. Κουβεντιάσαμε με έναν πρώην χρήστη ναρκωτικών ουσιών για την δική του μάχη με τις εξαρτήσεις καθώς και με μια μητέρα χρήστη για όλα όσα βίωσε η ίδια και η οικογένεια της. Επισκεφθήκαμε το Θεαγένειο Νοσοκομείο, γνωρίσαμε την Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου και ενημερ4ωθήκαμε τόσο για τον ρόλο της όσο και την εξιδεικευμένη βοήθεια που παρέχει σε ασθενείς και οικογένειες.
Εμπνευστήκαμε από τις φωτογραφίες του Χρήστου Λαμπριανίδη τις οποίες μετέφρασε σε ποιήματα η Δήμητρα Καραγιάννη. Καταγράψαμε τις 5 πιο φονικές σαγιονάρες και δοκιμάσαμε τα μαγιό που θα κρύψουν τις αδυναμίες μας και θα μας αναδείξουν σε θεές στις παραλίες. Φορέσαμε το παντελόνι μας με τα κεράσια, κάτσαμε πρώτο τραπέζι πίστα, βάλαμε την σχέση σε συντήρηση. Μελετήσαμε την θεώρηση για την Τέχνη από τον ποιητή Γιάννη Ρίτσο.
Θέσαμε «καυτά» ερωτήματα στο πιο ανατρεπτικό ερωτηματολόγιο του Τogether!
Επιλέξαμε τα Top5 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Ισπανίας, είπαμε Si στον ισπανικό κινηματογράφο και παραδοθήκαμε στο πάνθεον της ισπανικής λογοτεχνίας. Ακούσαμε μουσική και προβληματιστήκαμε για το αν πρέπει να γίνουμε μάγειρες.

Αυτά και άλλα πολλά στο 30ο τεύχος του Together…
Καλή σας ανάγνωση!

Μοιραστείτε την είδηση