Το 6ο Octobervesp του Vespa Club Κοζάνης έρχεται και φέτος στις 12-13 και 14 Οκτωβρίου

2 Min Read

Η ώρα για το 6ο OctoberVesp που διοργανώνει κάθε χρόνο το Vespa Club Κοζάνης έφτασε! Για 6η συνεχή χρονιά λάτρεις της Vespa από πολλά μέρη της χώρας θα επισκεφθούν την πόλη για να συμμετάσχουν στην κορυφαία εκδήλωση του VC Κοζάνης που έχει μπει στο «καλεντάρι» των πανελλήνιων διοργανώσεων.

- Advertisement -

Οι εκδηλώσεις φέτος ξεκινούν την Παρασκευή 12 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Η υποδοχή των Vespisti θα γίνει και φέτος στις εγκαταστάσεις του VC Κοζάνης στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 11. Μουσική, χορός και τοπικά εδέσματα θα συνθέσουν το σκηνικό της υποδοχής ταυτόχρονα με τις εγγραφές. Η πρώτη μέρα ολοκληρώνεται με stand-up comedy και live sketching στον σύγχρονο καφενέ «Κιμωλία» στον οποίο οι vespisti θα φτάσουν μετά την καθιερωμένη βραδινή βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων μετά το ραντεβού για πρωινό στο VC Κοζάνης, στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η εκδρομή των συμμετεχόντων. Το Vespa Club Κοζάνης κάθε χρόνο «ταξιδεύει» τους επισκέπτες στις ομορφιές της περιοχής και φέτος θα τους ξεναγήσει στο πάρκο ελαφιών στον Άγιο Δημήτριο σε υψόμετρο 1135 μέτρων.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων γίνεται το βράδυ της ίδιας μέρας με τη μεγάλη συναυλία στην παλιά αποθήκη του σιδηροδρομικού σταθμού Κοζάνης. Φέτος η συναυλία είναι…γυναικεία υπόθεση με Disco και Electro Pop να κυριαρχούν από τις ταλαντούχες και ξεχωριστές….Dolls and Toys.

Η μέρα του αποχαιρετισμού αλλά και ανανέωσης του καθιερωμένου ραντεβού κάθε χρόνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη θα γίνει στο καφέ «Ταξίδι στον Χρόνο».

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές. Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Κουμπούρας, Αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Καβαλούδης, Γενικός Γραμματέας ο Νίκος Μαχαίρας, Ταμίας ο Μανώλης Μανώλας, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων ο Σωκράτης Μουτίδης, Έφορος Τουρισμού ο Λάζαρος Καραδήμος και  Έφορος Εγκαταστάσεων ο Αντώνης Κολέτσας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Vespa Club Κοζάνης που προέκυψε σας καλούν για άλλη μια χρονιά να διασκεδάσετε και να γλεντήσετε μαζί μας σε ένα ακόμη OctoberVesp.

Σας περιμένουμε…

Μοιραστείτε την είδηση