Το ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ Δυτικής Μακεδονίας παρέχει μια εναλλακτική επιλογή σπουδών υψηλών προδιαγραφών

2 Min Read

Το ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παρέχει μια εναλλακτική επιλογή σπουδών υψηλών προδιαγραφών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, προτείνοντας 4 ειδικότητες υψηλής ζήτησης και καλής επαγγελματικής αποκατάστασης, με 4 δημιουργικά και δημοφιλή επαγγέλματα, που η επιτυχία τους εξαρτάται από τις ικανότητες, το πάθος και την προσωπική προσπάθεια που καταβάλει ο καταρτιζόμενος να ξεχωρίσει και να αποκτήσει επαγγελματική ταυτότητα στο χώρο του!

Συγκεκριμένα τα ΤΜΗΜΑΤΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ του ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που θα λειτουργήσουν τη νέα χρονιά είναι

- Advertisement -
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ 
• ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΗΨΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αναλυτικά για τις ειδικότητες και τα μαθήματα, καθώς και την προοπτική σπουδών στο ΙΙΕΚ μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα του ΕΛΚΕΔΙΜ www.kozani.elkedim.gr και στο τηλέφωνο 2461027001 , καθημερινά 10:00 – 20:00.

Οι καταρτιζόμενοι που ολοκληρώνουν επιτυχώς την κατάρτισή τους στο ΙΕΚ, λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης που τους δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης για την απόκτηση Διπλώματος .
Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Π.Δ. 231/29-7-98, με το οποίο ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία 92/51/ΕΟΚ).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται αναβολής στράτευσης.

Καταρτιστείτε! Η επαγγελματική κατάρτιση θα αποτελεί ολοένα και περισσότερο μια καλή εναλλακτική επιλογή και το βασικό μέσο για την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

 

Στα πλαίσια γνωστοποίησης λειτουργίας του ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΕΛΚΕΔΙΜ και ενημέρωσης του κοινού, θα δοθεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 5/9/2016 και ώρα 12:00.

 

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

___________________________________________________

Δ. Γκέρτσου & 11ης Οκτωβρίου 24                   Τ. 2461027001

Email. [email protected]       www.kozani.elkedim.gr

Μοιραστείτε την είδηση