Το Επιμελητήριο Κοζάνης διανέμει στις ανοιχτές επιχειρήσεις προστατευτικές μάσκες προσώπου

2 Min Read

Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) αποφάσισε ως έκφραση αλληλεγγύης στις επιχειρήσεις – μέλη του και στους επαγγελματίες της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κοζάνης, που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα είναι ενεργοί και διατηρούν τα καταστήματά τους ανοικτά, να διαθέσει ως δωρεά περίπου 1.000 προστατευτικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων για την προστασία των ανθρώπων που εργάζονται, εξυπηρετούν και έρχονται σε επαφή με άλλους για να μη λείψουν τα απαιτούμενα αγαθά και υπηρεσίες από κανέναν συμπολίτη μας, εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που ζούμε όλοι οι Έλληνες.

Οι προστατευτικές μάσκες θα διανεμηθούν στις «ανοικτές» επιχειρήσεις της Π.Ε. Κοζάνης, όπως αρτοποιεία, παντοπωλεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, επιχειρήσεις ταχυμεταφορών, κ.α. Η διανομή θα ξεκινήσει από σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 από το Βόιο και θα συνεχιστεί ως αύριο 2/4/2020 σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Σέρβια και Βελβεντό και στις Δημοτικές κοινότητες των ομώνυμων Δήμων. Επίσης, 100 μάσκες θα παραδοθούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΠΔΜ από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαο Σαρρή, ως μια ευχαριστήρια κίνηση προς τους αστυνομικούς που αυτή τη δύσκολη περίοδο έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο για να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο.

Η απόφαση αυτή για την διανομή των προστατευτικών μασκών προσώπου εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ένας επιχειρηματικός φορέας στις επιχειρήσεις – μέλη του, που αυτές τις κρίσιμες στιγμές δουλεύουν και μένουν όρθιοι καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των πολιτών σε υπηρεσίες και αγαθά απαραίτητα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να νικήσουμε και να ξεπεράσουμε τον «αόρατο εχθρό» ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση