Το Επιμελητήριο Κοζάνης θα συμμετέχει στο οικονομικό πολυσυνέδριο “Money Show” στη Θεσσαλονίκη (19,20,21 Μαΐου)

2 Min Read

Το Επιμελητήριο Κοζάνης θα συμμετέχει στο Οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show που θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά (28η) στη Θεσσαλονίκη στις 19, 20 & 21 Μαΐου 2017 στο Ξενοδοχείο Hyatt με βασικό συνδιοργανωτή το ΄Ελληνο- Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Βασικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων, αλλά και των νέων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, ώστε να προαχθεί  και να επιταχυνθεί ο παράγοντας «καινοτομία» επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.

- Advertisement -

 

Φέτος η συμμετοχή φορέων και οργανισμών που θα προβάλλουν την επιχειρηματική δυναμική των περιφερειών τους, καθώς και των Επιμελητηρίων, που θα φιλοξενήσουν στα stand τους τα διαφημιστικά έντυπα των προϊόντων ή και των υπηρεσιών που παράγουν τα μέλη τους, αναμένεται να είναι αυξημένη. Ακόμη, αυξημένη προβλέπεται και η προσέλευση του κοινού, καθώς οι διοργανωτές εκτιμούν ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 10.000

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, προσβλέποντας για άλλη μια φορά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και διαβλέποντας τις ευκαιρίες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας αυτής εκδήλωσης για προβολή των προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και σύναψη εμπορικών συνεργασιών προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων, καλεί τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσκομίσουν στο Επιμελητήριο ως και την Τετάρτη 17 Μάιου 2017 έντυπο διαφημιστικό υλικό των προϊόντων τους ή και μικρά δείγματα αυτών για να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη και να τοποθετηθούν στο εκθεσιακό «stand» του Επιμελητήριου. Καλεί ακόμη όλους όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το πολυσυνέδριο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη Δ/νση του Επιμελητηρίου, τηλ. 24610 41693 κα Κατερίνα Καρακουλάκη, ώστε να καταστεί δυνατό να προγραμματιστούν έγκαιρα επωφελείς επιχειρηματικές συναντήσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση