Το Frozen Ambrosia, το καλύτερο ντοκιμαντέρ για το σκι στη Ελλάδα, έρχεται και στην Κοζάνη!

2 Min Read

Το “ Frozen Ambrosia”, η ταινία για την οποία μιλά όλη η ορειβατική κοινότητα της χώρας και έγινε δεκτή με διθυραμβικά σχόλια ,  ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην πόλη της Κοζάνης, για ακόμη μία προβολή σε συνεργασία με τη “Velvetrides”. Η περιοχή, πλούσια σε ορεινό όγκο και με χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα περιμένει να φιλοξενήσει ακόμη μία προβολή του “ Frozen Ambrosia”.

Ο Ελληνοαμερικανικής καταγωγής Κωνσταντίνος Παπανικολάου μέσα από το φίλμ “Frozen Ambrosia”- A winter adventure in Greece επιχειρεί να μας παρουσιάζει την “αθέατη” πλευρά της Ελλάδας και να αναδείξει την μαγεία του χειμώνα.

Όπως λέει ο ίδιος το «Frozen Ambrosia» είναι μια ταινία για το σκι και το snowboard στην Ελλάδα. Για χρόνια ονειρευόταν αυτό το project γιατί προς έκπληξη πολλών η Ελλάδα έχει τρομερό χειμώνα και την δυνατότητα να γίνει παγκοσμίου επιπέδου προορισμός για σκι και snowboarding.

Τα βασικά συστατικά για αυτό υπάρχουν ήδη. Πελώρια βουνά καλυμμένα με χιόνι και μια σεζόν που διαρκεί από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο. Το μόνο που λείπει είναι λίγη «προώθηση. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια ταινία για το σκι;

Διοργάνωση Velvetrides και χορηγοί επικοινωνίας Elite Pastry Shop, Pimp Street Wear, Ιδέες είδη δώρων, Boulevard Cafe Kitchen Bar, EKATE/plan/design/constract, Direct Extreme Sports, Το Περίπτερο Αφοι Πακαπούκα.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, 7 το απόγευμα στο Ολύμπιον
Είσοδος 5 €

Μοιραστείτε την είδηση