Το νεοσύστατο Θέατρο Παρέα παρουσίασε μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη παράσταση

2 Min Read

Τη γεύση του Άι Βασίλη δοκίμασαν μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στην Αίθουσα Τέχνης για να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβασε το Θέατρο Παρέα.
«Ο Άι- Βασίλης μας ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Κοζάνη γεμάτος από χαμόγελα μικρών και μεγάλων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η παράστασή μας άγγιξε όλες τις ηλικίες. Η πιο μικρή θεατής μας ηλικίας 6 μηνών και ο πιο μεγάλος, 96 χρονών, ένοιωσαν μαζί μας τη μαγεία των Χριστουγέννων!» έγραψε η δημιουργός της παράστασης Δώρα Σιαλβέρα.
Σε μια εποχή που τα παιδιά είναι προσκολλημένα στα κινητά και τα tablet, σε μια εποχή που τα παιδιά περνάνε πολλές ώρες την ημέρα πίσω από μια οθόνη και έχουν πάψει να παίζουν αληθινά, ένα μικρό κορίτσι, η Αγάπη, μαζί με τη γιαγιά της τη Φροσούλα, την πιο διαβόητη κυνηγό καλικάντζαρων σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν για τα παιδιά τη μαγεία των Χριστουγέννων. Αυτή είναι η υπόθεση της παράστασης που συνεχίζει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην Ελασσόνα και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Βελβεντό.
Συντελεστές:
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Δώρα Σιαλβέρα
Χορογραφίες: Στέλλα Ζήκου
Μουσική Επιμέλεια: Μάνος Κόμπος
Τραγουδούν: Κατερίνα Τσιάρα, Κωνσταντίνα Τεντόγλου
Παίζουν:
Μάκης Δαβιδόπουλος
Στέλλα Ζήκου
Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος
Τρύφωνας Παγούνης
Λένα Παπαδημητρίου
Νίκη Πλιάκη
Δημήτρης Συνδουκάς
Μαρία Θεοδοσίου
Δημήτρης Παγούνης
Ευαγγελία Πιστόλα
Ιωάννα Πιστόλα
Γωγώ Σβώλη
Ιωάννα Τζιβελεϊδου

Μοιραστείτε την είδηση