Το πάλεψε ο Μακεδονικός με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

2 Min Read

 

Στις νίκες επέστρεψε ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού Φούφα στην Πτολεμαΐδα.

Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η θέση που βρίσκονται.

Οι «κοκκινόμαυροι» πέτυχαν το γκολ στο 18’ με τον Κυβελίδη για το 0-1 και στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ με τους Βεργώνη και Σαμαρά.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν 2 πολύ καλά σουτ με το Τσικόπουλο και τον Τοπάλη σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι.

Στο 90+1’ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον πάγκο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και στο 90+3’ είδε την κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης. Διαιτητής ήταν ο Συμεωνίδης (Πιερίας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης (74’ Χατζηρούμπης), Σιδηρόπουλος (90+2’ Δούφας), Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Κεσκιλίδης, Τσικόπουλος, Χάιτας (46’ Τσόμης), Τοπάλης, Καραπέτρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Καλαϊτζίδης): Μένκα (90+2’ Καλογεράκης), Αμαραντίδης, Κυβελίδης (70’ Ταβάρες), Καλογέρης (55’ Λιόνης), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς.

 

Πρέπει να τονιστεί ότι ο προπονητής της Καλαμαριάς προσπάθησε να δημιουργήσει τεχνητή ένταση πριν την έναρξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα μόλις έφτασε η αποστολή στο γήπεδο.

 

Ευχές από το Μακεδονικό Φούφα στο Καλογέρη.

 

Η διοίκηση του Μακεδονικού θέλει να ευχηθεί περαστικά στο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Καλογέρη Αλέξανδρο και να γυρίσει γρήγορα πίσω στα γήπεδα.

Μοιραστείτε την είδηση