Το πανηγύρι του Δρεπάνου το πρώτο μετά τον κορωνοϊό

2 Min Read

Η εμποροπανήγυρη του Δρεπάνου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, το πρώτο πανηγύρι μετά τα πανδημία. Το πανηγύρι θα γίνει με ειδικό πρωτόκολλο και με μικρότερο αριθμό εκθετών.

Το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, στο οποίο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε στις πληροφορίες που υπάρχουν ότι μετά τις 7 του Ιουνίου θα επιτραπούν αυτές οι εκδηλώσεις, αλλά και στην πληθώρα των διαδικασιών που θα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να υπάρξει ετοιμότητα.

«Αφού μπαίνουμε στην κανονικότητα, θέλουμε τέτοιες εκδηλώσεις που τονώνουν την τοπική οικονομία πάντα προσαρμοζόμενοι με όσα ορίζονται. Θα πάρουμε την απόφαση για να είμαστε έτοιμοι και μετά θα πάρουμε απόφαση για τον αριθμό των εκθετών. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν τόσο σωστά, γιατί αν δεν γίνουν σωστά θα υπάρξουν κυρώσεις» είπε ο κ. Κυριακίδης.

Για τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα ενημέρωση έκανε και ο διευθυντής τοπικής οικονομικής ανάπτυξης Γ. Μπιλιώνης που αναφέρθηκε σε μειωμένο αριθμό εκθετών.

Θετικό είναι και το τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας. Τον προβληματισμό του για θέματα δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού έθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης, στον οποίο ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας απάντησε, τονίζοντας ότι το προηγούμενο διάστημα η λειτουργία της λαϊκής αγοράς έδωσε το καλό παράδειγμα.

 

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση