Το “ευχαριστώ” στους άνδρες και γυναίκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης που κράτησαν το κέντρο καθαρό τις γιορτινές ημέρες

1 Min Read

To δικό του δημόσιο  «ευχαριστώ» στους άνδρες και γυναίκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μίλτος Μαγγιρίδης, στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

«Τις γιορτινές μέρες με σύμμαχο τον καιρό, η πλατεία και το κέντρο ήταν γεμάτη μέρα και νύχτα. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες, που κάθε μέρα μας παρέδιδαν από τα χαράματα την πόλη καθαρή. Είναι τα παιδιά από τα συνεργεία αποκομιδής και καθαριότητας».

Ο κ. Μαγγιρίδης αναφέρθηκε ειδικά και στις ώρες  μετά την εκδήλωση με τα φαναράκια, όπου λόγω της πολύ μεγάλης παρουσίας κόσμου, μη αναμενόμενη από πλευράς υπηρεσίας,  η πλατεία και ο πεζόδρομος ήταν σε άθλια κατάσταση από πλευράς σκουπιδιών, χωρίς να υπάρχει το αντίστοιχο  ανθρώπινο δυναμικό.

Εκεί δύο γυναίκες και ένας άνδρας της υπηρεσίας, τους οποίους ο  κ. Μαγγιρίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα,  άφησαν τη θαλπωρή του σπιτιού τους και ενώ δεν είχαν υπηρεσία καθάρισαν την πλατεία και τον πεζόδρομο.
« Είναι χρέος μας να λέμε και τα καλά των υπηρεσιών» κατέληξε.

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση