Το θερμό χειροκρότημα κέρδισε η παράσταση «Στον πλανήτη γη όλα πάνε καλά» από την ομάδα «Ταξιδευτές του θεάτρου»

2 Min Read

Το θερμό χειροκρότημα απέσπασε η παράσταση «Στον πλανήτη γη όλα πάνε καλά» που ανέβασε η ομάδα «Ταξιδευτές του θεάτρου» για όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης.
Οι δύο παραστάσεις για τα σχολεία πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου για τα σχολεία και το κοινό της πόλης.
Οι «Ταξιδευτές του Θεάτρου» είναι θεατρική ομάδα, που αποτελείται από μαθητές και ενήλικες και λειτουργεί από το 1992 με υπεύθυνη την φιλόλογο Γιάννα Γκουτζιαμάνη.
Στην παράσταση συμμετείχαν 25 νέοι άνθρωποι από έξι σχολεία της πόλης και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι παρουσίασαν επί σκηνής το έργο της Διδώς Σωτηρίου που αποτελεί μια ακτινογραφία της πολιτικής δικτατορίας του 1967, αλλά προφητικά και της σημερινής δικτατορίας του mind control.
Το ευχαριστήριο της επικεφαλής της ομάδας Γιάννας Γκουτζιαμάνη
Στέλνω τα θερμά µου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, διότι κράτησαν σταθερά την πορεία της ομάδας στην κορυφογραµµή και επί 27 χρόνια ανεβήκαμε σε 40 κορυφές.
Εκεί ψηλά ανέπνευσαν τον αέρα της ελευθερίας του σύµπαντος και άφησαν κάτω την καταχνιά και την ασφυξία του µάιντ κοντρόλ.

Ευχαριστώ θερμά:
α) τα παιδιά και τους συντελεστές της παράστασης
β) τους διευθυντές όλων των σχολείων για τη σταθερή εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο έργο µας.
γ) τους γονείς και φίλους για την αμέριστη στήριξη
δ) Το κοινό της πόλης και το μαθητικό, διότι µας τιμούν σταθερά. Η κατάμεστη Αίθουσα Τέχνης ήταν για όλους µας µια µμεγάλη αγκαλιά.
Αυτή είναι η πηγή της δύναμης για να συνεχίζουμε.
ε) Το ∆ΗΠΕΘΕ για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

Μοιραστείτε την είδηση