Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι δηλώσεις Παπαδόπουλου για την… ανύπαρκτη τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

2 Min Read

Μπροστά στις κάμερες ο σταθμάρχης είπε πως δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση

Πολλά τα βέλη που δέχτηκε ο υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, με αφορμή την επίσκεψή του στο σταθμαρχείο της Λάρισας τη Δευτέρα. Ο κ. Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια δηλώσεων σε τοπικά και πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ, είπε πως « το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργεί» ενώ ο σταθμάρχης βάρδιας που ήταν δίπλα του είπε πως «αυτό δεν είναι τηλεδιοίκηση είναι τοπικός χειρισμός».

Για περίπου δυο λεπτά, οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν επίμονα τον υφυπουργό Μεταφορών αν το σύστημα που υπάρχει στη Λάρισα είναι τηλεδιοίκηση ή όχι, με τον κ. Παπαδόπουλο να μιλά γενικά για τηλεδιοίκηση και τον σταθμάρχη να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για κάτι τέτοιο. Σε βίντεο του Larissa Net ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίζεται να λέει σε κάποιον που στέκεται πίσω του «πες του να σταματήσει» και αυτός με τη σειρά του σκουντάει τον σταθμάρχη και του λέει χαμηλόφωνα «τέλος».

Η σκηνή αυτή αναπαράχθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αρνητικά σχόλια της παρέμβασης του υφυπουργού για να σταματήσει να μιλά ο σταθμάρχης ήταν δεκάδες. Οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι μίλησαν για «διάψευση σε ζωντανή μετάδοση» και «επικό άδειασμα σταθμάρχη στον υφυπουργό Μεταφορών» ενώ μερικές εφημερίδες χαρακτήρισαν την αιφνιδιαστική επίσκεψη Παπαδόπουλου ως «φιάσκο».

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στην Λάρισα με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Μεταφορών και βουλευτή Κοζάνης, εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφέρει: «Έκπληκτη, η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε τον υφυπουργό  Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο σ’ ένα κρεσέντο υποκρισίας. Ο υφυπουργός, από το σταθμαρχείο της Λάρισας, προσπαθώντας να παρουσιάσει τον «τοπικό πίνακα διαχείρισης» ως «τηλεδιοίκηση», απέτυχε αφού οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι τον διέψευσαν και μάλιστα «στον αέρα»! Κύριε Παπαδόπουλε, μετά το χθεσινό φιάσκο, έγινε κατανοητό από όλους ότι η πολυήμερη απουσία σας δεν ήταν αρκετή για να καταφέρετε να βρείτε έξοδο διαφυγής των ευθυνών σας.»

 

Μοιραστείτε την είδηση