Τριήμερη συνάντηση αποφοίτων του 1983 στην Κοζάνη Περισσότεροι απο 200 απόφοιτοι θα συμμετέχουν

2 Min Read

Μια συνάντηση συμμαθητών εντελώς διαφορετική από αυτές που συνηθίζονται, θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη το τριήμερο 28 – 30 Οκτωβρίου, με την παρουσία τουλάχιστον 200 αποφοίτων από όλα τα σχολεία της πόλης. Οι απόφοιτοι όλων των λυκείων της Κοζάνης του 1983 θα συναντηθούν μετά από 33 χρόνια σε ένα μεγάλο εγχείρημα που προετοιμάζει εδώ και πέντε μήνες μια ομάδα ανθρώπων με πολύ όρεξη και μεράκι.
Οι διοργανωτές διαπιστώνοντας πως τα λύκεια δεν είχαν κάνει reunion ως τώρα, άρχισαν να οργανώνουν αυτή τη διαφορετική συνάντηση των 1ου, 2ου, 3ου και 4ου, του Κλασικού, Επαγγελματικού και Τεχνικού λυκείων της πόλης.
“Το συζητήσαμε για το αν θα πρέπει να το διοργανώσουμε σε αυτό το μέγεθος, ώστε να μην είναι μια εκδήλωση που θα διαρκέσει ένα μόνο απόγευμα, αλλά να είναι ένα τριήμερο με διαφορετικές εκδηλώσεις. Στόχος μας να συναντηθούμε, να θυμηθούμε παλιές καταστάσεις και γεγονότα, να υπάρχει αυτή η ζύμωση μετά από 33 χρόνια” λέει εκ μέρους των διοργανωτών ο Κώστας Καραμάρκος.
Η τριήμερη διοργάνωση περιλαμβάνει, εκτός των συναντήσεων σε διαφορετικά μέρη, εκδρομές και δράσεις, όπως τον καθαρισμό του χώρου γύρω απο το Ξενία. Ήδη, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, όπως και η προσπάθεια των διοργανωτών να εντοπίσουν τους παλιούς συμμαθητές.
“Βρήκαμε τα αρχεία, ορίστηκαν οι συντονιστές ανά λύκειο, μια δύσκολη προσπάθεια, γιατί ακόμα και σήμερα είναι πολλοί αυτοί που δεν χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και προχωρήσαμε στην αναζήτηση” λέει ο κ. Καραμάρκος.
Κέφι, θετική διάθεση, αφηγήσεις, ευκαιρία για συγνώμες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της συνάντησης που θα δημιουργήσει νέο υλικό για το βιβλίο των αναμνήσεων, με στόχο των διοργανωτών να αφήσει όλη η εκδήλωση θετικές αναμνήσεις.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση