Βανδαλισμοί στο πάρκο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας μετά την εθελοντική δράση- Επαναλαμβάνει ο Δήμος την προσπάθεια

1 Min Read

Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και εθελοντές, το Σάββατο 13-6-2020 και ώρα 10:30 το πρωί, θα επαναλάβει  τις εθελοντικές δράσεις περιβαλλοντικής φροντίδας που αφορούν τις εργασίες καλλωπισμού του πάρκου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθούν και εργασίες αποκατάστασης φθορών που υπέστη ο χώρος από αγνώστους την επομένη της 7ης Ιουνίου, που έγινε η πρώτη δράση.

Να σημειώσουμε ότι πέραν αυτού, και αναφορικά με τις ζημίες και τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν, ο Δήμος Εορδαίας θα προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης κατ’ αγνώστων για φθορά Δημόσιας περιουσίας, ενώ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του περιβάλλοντα χώρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, προς οριστική αποφυγή τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

- Advertisement -

Το μήνυμα Αλλάζουμε Εμείς. Αλλάζει η Πόλη θα γίνει πραγματικότητα, επειδή το αποδέχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Εορδαίας.

 

Μοιραστείτε την είδηση