Βασίλης Μυριανθόπουλος, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Ανοίγω με χαρά ένα καινούργιο κεφάλαιο κι έρχομαι σ’ ένα γερά θεμελιωμένο θεσμό

1 Min Read

“Λευκός καπνός” βγήκε από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και από την ψηφοφορία του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή αργά την Τετάρτη.
Η πρώτη δήλωση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή 

Ο κ. Μυριανθόπουλος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης από την θητεία του την περίοδο 1999-2006, επί διεύθυνσης Νανάς Νικολάου, μας λέει ότι έχει περάσει καλά στην Κοζάνη.
“Η πόλη έχει κάτι που μου είναι πολύ φιλικό. Η ενέργειά της, οι άνθρωποι. Ανέβηκα το προηγούμενο σαββατοκύριακο για τη συνέντευξη, αντί να κάνω τηλεδιάσκεψη, και ξαναβρέθηκα σε μια πόλη που έχει εξελιχθεί” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αυτό ήταν και το τελευταίο στοιχείο που “κούμπωσε” την επιλογή του, καθώς, όπως είπε, “αισθάνθηκα αμέσως οικεία μετά τη συνέντευξη με το ΔΗΠΕΘΕ που ήταν άρτια”.
Όσο για τα πλάνα του το επόμενο διάστημα, ανέφερε: “Ανυπομονώ να έρθω γιατί είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο που το ανοίγω με χαρά και έρχομαι σε ένα γερά θεμελιωμένο θεσμό που τον εκτιμώ. Ένα πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να είναι ένα θέατρο που αγαπούν οι πάντες και ξέρουν και το λόγο που του αγαπούν. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα μου μελήματα για το ΔΗΠΕΘΕ”.
Σωκράτης Μουτίδης
Μοιραστείτε την είδηση