Βαθιά ικανοποίηση του Αθλητικού Συλλόγου Αρίσταρχος για την ένταξη στο ΕΑΠ 2012-2016 του έργου του «Εκσυγχρονισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων – Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης»

2 Min Read

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρίσταρχος εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας αναφορικά με την ένταξη στο ΕΑΠ 2012-2016 του έργου του «Εκσυγχρονισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων – Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης», προϋπολογισμού 40.000€, με φορέα υλοποίησης τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.

Η πρόσφατη παραχώρηση του βοηθητικού χώρου προπονήσεων της Λευκόβρυσης στον Σύλλογό μας, η προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού για την αναβάθμιση του, καθώς και η μέριμνα για την θέρμανση της αίθουσας αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση και στήριξη της προσπάθειας που καταβάλει τόσο ο ίδιος ο Σύλλογος, όσο και οι αθλητές του. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες δημοπράτησης θα υλοποιηθούν με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

- Advertisement -

Τα παραπάνω μας κάνουν να αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη έναντι της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και της κοινωνίας της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας και δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τις νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλήματος του Τζούντο και της ανάδειξης της περιοχής μας σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις. Όμως, κυρίως, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το αθλητικό – παιδαγωγικό μας έργο που στοχεύει στην πολύπλευρη ανάπτυξη των αθλητών τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Γιατί τα μετάλλια δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά μια επιβράβευση και αναγνώριση μιας ισορροπημένης και ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

 

Μοιραστείτε την είδηση