Βέλη Νικολαϊδη και Αρβανίτη κατά Βέμπερ για την μη έκδοση ψηφίσματος για την γενοκτονία των Ποντίων

1 Min Read

Στο στόχαστρο των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαϊδη και Κώστα Αρβανίτη βρέθηκε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, τον οποίο κατηγόρησαν ότι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα του “κλείνουν το μάτι” στην ακροδεξιά.
Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές σε συνέντευξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη κατήγγειλαν τη στάση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την καταψήφιση της πρότασης έκδοσης ψηφίσματος για τη γενοκτονία των Ποντίων.
“Ως Πόντιος θα μπορούσα να αντιδράσω με έντονο τρόπο, αλλά δεν θα το κάνω. Το ΕΛΚ έχει ως αρχή και τέλος να προστατεύσει μόνο τα δικά του συμφέροντα” ανέφερε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.
“Ο Βέμπερ έρχεται στις 23 του μήνα στην Αθήνα για να ξεκινήσει την εκστρατεία του ΕΛΚ. Ο κ. Βέμπερ απο τους μεγαλύτερους ανθέλληνες έρχεται για να εγκαινιάσει την εκστρατεία του κ. Μητσοτάκη. Το ΕΛΚ και η ΝΔ αφήνουν τραύματα με τα ανοίγματά τους στην ακροδεξιά” τόνισε ο κ. Αρβανίτης.
Οι δύο ευρωβουλευτές κάλεσαν τους ψηφοφόρους να προσέξουν πολύ που θα ρίξουν την ψήφο τους και ανέπτυξαν κάποιες απο τις θέσεις της ευρωπαϊκής αριστεράς, όπως τα εγγυημένα κοινωνικά και εργατικά επιδόματα.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση