Βιολοντσέλο και ακορντεόν: Μια πρωτότυπη παρουσίαση για αφηγητή, μουσικούς και παιδιά

1 Min Read

Την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα σας προσκαλούμε στο Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης για μια ιδιαίτερη  γνωριμία με 2 μουσικά όργανα το Βιολοντσέλο και το Ακορντεόν. Με τρόπο πρωτότυπο οι καθηγητές και μαθητές του ωδείου παρουσιάζουμε τα 2 όργανα και όχι μόνο. 

Οι φίλοι μας, μικροί και μεγάλοι που θα παρευρεθούν στο χώρο του μουσείου, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα 2 όργανα μόνα τους ή και μέσα σε σύνολα, θα δουν και θα ακούσουν τους μουσικούς συνδυασμούς που μπορούν να κάνουν με αυτά, και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να παίξουν Ακορντεόν, βιολοντσέλο αλλά και άλλα όργανα που θα μετέχουν στην παρουσίαση (φλάουτο, ακορντεόν, κιθάρα κ.λ.π)

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Μπισίρης στο ακορντεόν και ο Κωνσταντίνος Γιαννός στο τσέλο θα μας συντονίσουν μουσικά. Στην εκδήλωση μετέχουν επίσης και άλλοι καθηγητές αλλά και μαθητές του ωδείου οι οποίοι θα φροντίσουν να σας γνωρίσουν  το σύνολο σχεδόν των οργάνων που μπορεί κάποιος να μάθει στο ωδείο.

Όσοι μαθητές μικροί ή μεγάλοι κάνουν φέτος για πρώτη φορά την εγγραφή τους στο ωδείο (αρχάριοι ή προχωρημένοι) για το τσέλο ή για το ακορντεόν θα έχουν έκπτωση 30% επί του συνόλου των διδάκτρων.

Μοιραστείτε την είδηση