«Βούλιαξε» το Μικρόκαστρο στον «επίλογο» του Fiesta Voio, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

1 Min Read

Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκε για ακόμη μια φορά, στο Μικρόκαστρο, την Κυριακή το βράδυ, αποχαιρετώντας έτσι, ένα σπουδαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ, με εξαιρετικούς μουσικούς. 

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς της χώρας, έκανε τον «επίλογο» του φεστιβάλ, παρασέρνοντας τον κόσμο μαζί του, σε ένα ονειρεμένο ταξίδι μέσα από την τέχνη. Ό ίδιος είναι η απόδειξη πως ο κόσμος δεν στηρίζει μόνο τις νότες, αλλά τη στάση των ανθρώπων που τις βγάζουν. 

«Η τέχνη είναι παρηγορητική», είπε ανάμεσα στις ερμηνείες του, ενώ ο ίδιος έχει παρηγορήσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στα χρόνια της παρουσίας του στις μουσικές σκηνές και τη δισκογραφία. Ο χώρος του φεστιβάλ ήταν γεμάτος καπνογόνα και πειρατικές σημαίες, ενώ ο ίδιος πήρε μια σημαία από έναν θεατή και την ανέβασε στη σκηνή. 

Το μουσικό πρόγραμμα, ήταν όπως πάντα πλούσιο και ακούστηκαν τραγούδια όπως ο «Πεχλιβάνης», καινούρια τραγούδια καθώς και μελοποιημένα, ενώ δεν έλειψαν μεγάλες του επιτυχίες όπως η «Ανδρομέδα» και το «Σιμούν». 

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση