Ξανακατεβαίνει για Δήμαρχος ο Σάκης Κοσματόπουλος – «Έχω ηθική υποχρέωση να μη μείνει ο Δήμος στη μιζέρια και στην κατάντια»

2 Min Read

«Το έχω πει εδώ και δυο χρόνια. Είναι ηθική υποχρέωσή μου να ξανακατέβω στις εκλογές, γιατί δεν με άφησαν να κάνω πράγματα. Δεν θα ήθελα να μείνει αυτός ο Δήμος στη μιζέρια, στην κατάντια, στην ανεργία, ενώ υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες που μένουν ανεκμετάλλευτες» με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Σάκης Κοσματόπουλος τη συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στα μέσα ενημέρωσης.
Αφορμή για τη συνέντευξη ήταν να αναδειχθεί «το έργο που κάναμε και να δώσουμε τη σωστή διάσταση. Υπάρχει παραπληροφόρηση και μανία λασπολογίας από πολλές πλευρές», είπε ο κ. Κοσματόπουλος χαρακτηριστικά, υπεραμυνόμενος του έργου του.
Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει στην οικονομική διαχείριση των κληροδοτημάτων, αλλά και στην προσπάθεια τακτοποίησης των χρεών του δήμου. Επίσης, έκανε λόγο για τουριστική αξιοποίηση της λίμνης Πολυφύτου, αλλά και την επένδυση ιδιωτικών κεφαλαίων που θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή.
Σε ότι αφορά στο θέμα της αυτονομίας του Βελβεντού ο κ. Κοσματόπουλος ανέφερε «σε περασμένες εκλογές εγώ από το Βελβεντό πήρα 85%, κάτι που σημαίνει ότι με εκτιμούν, με σέβονται και με προτιμούν για Δήμαρχο. Το τι προβλήματα θα δημιουργηθούν άμα γίνει αυτονομία του Δήμου δεν περιγράφεται. Αυτά νομίζω είναι πολιτικές φανφάρες και μάλιστα προεκλογικές», συμπληρώνοντας ότι «το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της σοβαρότητας», αφήνοντας αιχμές για πρώην που νομίζουν ότι έτσι θα πάρουν τη διοίκηση του Δήμου. Μάλιστα αναφέρθηκε σε μίσος αδελφοκτόνο που δίχασε την κοινωνία του Βελβεντού «με αισχρό τρόπο».
«Kι ο Χριστός ο ίδιος να ήταν στη θέση μου θα τους είχε φτύσει και θα είχε φύγει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοσματόπουλος, απαντώντας στην κριτική που δέχεται όλο αυτό το διάστημα.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση