Ξεκινά η εκπαίδευση των πιλότων στην Κοζάνη – Τις επόμενες ώρες φθάνουν οι πρώτοι εκπαιδευόμενοι

2 Min Read


Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί η πόλη της Κοζάνης τους πρώτους 52 εκπαιδευόμενους πιλότους της Iraqi Airways, οι οποίοι αποτελούν την πρώτη σειρά εκπαιδευόμενων της εταιρείας στην Κοζάνη.
Η τρίτη μεγαλύτερη σχολή επαγγελματιών πιλότων στην Ευρώπη αποφάσισε να επεκταθεί στην Κοζάνη και τώρα ξεκινά η φάση της υλοποίησης του νέου project της. Τα μαθήματα της θεωρίας θα γίνουν τους επόμενους οκτώ μήνες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η πτητική εκπαίδευση στο αεροδρόμιο «Φίλιππος».
«Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι και περιμένουμε το αεροπλάνο τις επόμενες ώρες» δήλωσε χθες ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Λυμπεράκης.
Το αεροσκάφος που μεταφέρει τους εκπαιδευόμενους προσγειώνεται τις επόμενες ώρες και η Ιρακινή αποστολή θα μεταφερθεί στην Κοζάνη, όπου οι εκπαιδευόμενοι θα μεταφερθούν στα σπίτια που έχουν νοικιαστεί.
«Το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι το μεγαλύτερο από τη δημιουργία της εταιρείας μας και απαιτεί την πραγματοποίηση πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα. Είναι κάτι για το οποίο δουλεύουμε σε καθημερινή βάση και πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε και σε πρόσληψη ατόμων από την περιοχή» δήλωσε ο κ. Λυμπεράκης.
Ο κ. Λυμπεράκης εξήρε τη συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης, αλλά και την τοπική κοινωνία για τη στήριξή της. «Είναι μεγάλη συγκίνηση για μας» είπε χαρακτηριστικά.
Η εταιρεία θα γιορτάσει την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Κοζάνη με μια μεγάλη και δωρεάν συναυλία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση