Ξεκινάει η νέα σεζόν στο σινεμά «Ολύμπιον»

2 Min Read

Με τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, την ταινία για την οποία μιλούν όλοι και σπάει όλα τα ρεκόρ, την κομεντί «Barbie» και την καταιγιστική περιπέτεια δράσης, με πρωταγωνιστή τον Τζέϊσον Στέϊθαμ «Meg 2: Η τάφρος», ξεκινάει η νέα κινηματογραφική σεζόν στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» από την Πέμπτη 24 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

BARBIE

Πρωταγωνιστούν : ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ, ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.00 &  9.30 

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΜΕG 2 : Η ΤΑΦΡΟΣ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ  9.30

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για το απόλυτο κύμα αδρεναλίνης, το Meg 2: Η Τάφρος, μια εντυπωσιακή ταινία που θα επισκιάσει το blockbuster του 2018, θα μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο! Βουτήξτε σε αχαρτογράφητα νερά μαζί με τους τοπ ηθοποιούς δράσης, τον Τζέισον Στέιθαμ και τον Γου Τζινγκ και ακολουθήστε τους καθώς ηγούνται μιας παράτολμης αποστολής εξερεύνησης των βαθύτερων σημείων του ωκεανού. Μια καταστρεπτική για την αποστολή τους επιχείρηση εξόρυξης θα προκαλέσει το χάος και θα τους αναγκάσει να αγωνιστούν -άνισα- για την επιβίωσή τους. Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωές μας μάχονται γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και αδίστακτους ανθρώπινους εχθρούς του περιβάλλοντος και έτσι, θα πρέπει να τρέχουν, να σκέφτονται και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους! Βυθιστείτε στην πιο ανατριχιαστική κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς, το Meg 2: Η Τάφρος, όπου τα βάθη του ωκεανού μπορούν να συγκριθούν μόνο με μια -τεραστίων διαστάσεων- τρομερά συναρπαστική περιπέτεια!

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση