Ξεκίνησε η προετοιμασία της 20ης Επετειακής Λαμπαδηδρομίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας

2 Min Read

Η ΠΟΣΕΑ σε συνεργασία μαζί με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών κατα τόπους, διοργανώνουν την 20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση προβολής και προώθησης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Κάθε χρόνο, η «Φλόγα της Αγάπης», περνώντας από τα χέρια εκατοντάδων εθελοντών, διασχίζει σχεδόν όλη τη χώρα, μεταφέροντας και διαδίδοντας το μήνυμα της κορυφαίας αλληλέγγυας πράξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

- Advertisement -

Η Τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 18:30, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Φωτεινής, στη Νέα Σμύρνη με πρώτο Λαμπαδηδρόμο τον Γιώργο Χειμωνέτο και την επομένη Σάββατο 23 Ιουλίου, θα φτάσει στον πρώτο προορισμό της, το Ξυλόκαστρο τιμώντας έτσι τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα το 2002 και θα την παραλάβει η πρώτη Λαμπαδηδρόμος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα.

Στην περιοχή μας, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα , ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας ξεκίνησε τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους, Δήμους, Περιφέρεια, Ερυθρός Σταυρός, ΕΚΑΒ, Αστυνομία, συνεργαζομενοι Κοινότητες, σύλλογοι, ομάδες, με σκοπό την συμμετοχή όσο είναι δυνατόν περισσότερων υπηρεσιών, θεσμών, Συλλόγων.

Υπεύθυνος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας & το μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ, Βόμβας Κωνσταντινος, για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Στο γραφείο στον ΟΣΕ, στο mail [email protected], στα τηλέφωνα 6974066836 και 6974929572

Μοιραστείτε την είδηση