Ξεκινούν οι εργασίες στο δάσος Κουρί – Πριν τις 15 Ιουνίου η υπογραφή της σύμβασης και η τοποθέτηση του εργολάβου

1 Min Read

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών ανάπλασης στο Κουρί, μετά το «πράσινο φως» που έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τη διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Κοζάνης Β. Μπουγιοτόπουλο «είμαστε ένα βήμα πριν ξεκινήσουν οι εργασίες».
Επόμενο στάδιο η τοποθέτηση του εργολάβου στο χώρο των εργασιών που θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα με την υπογραφή σύμβασης τις αμέσως επόμενες μέρες.
«Έχει σταλεί η πρόσκληση υπογραφής στον ανάδοχο, ο οποίος θα έχει υπογράψει νωρίτερα από τις 15 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα έργο 800.000 ευρώ, μετά το ποσοστό έκπτωσης 57% και χρόνο υλοποίησης 10 μήνες» λέει ο κ. Μπουγιοτόπουλος.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό περίπου τέτοιο μήνα του χρόνου το Κουρί θα δοθεί στους πολίτες της Κοζάνης. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα είναι ήπιας μορφής, όπως δημιουργία μονοπατιών, τοποθέτηση αθλητικών οργάνων κλπ.
Να σημειωθεί ότι η μελέτη εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου και σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Δήμου αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς έτσι «αποκτάται η επαγγελματική δεινότητα από τις υπηρεσίες».
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση