Ξεσήκωσε το κοινό η Μαρίζα Ρίζου στην «αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων»

2 Min Read

Μια συναρπαστική εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην «αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων» του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, στην οποία δεν «έπεφτε καρφίτσα». Το φιλόμουσο κοινό της πόλης έσπευσε να απολαύσει τη γνωστή τραγουδίστρια, στιχουργό και συνθέτρια.

Η Μαρίζα Ρίζου ανεβαίνοντας ξυπόλυτη στη σκηνή, έδωσε μια “νότα δροσιάς” στην κυριολεκτικά “καυτή ατμόσφαιρα” ξεσηκώνοντας το κοινό με την ερμηνεία της, το εξαιρετικό και ιδιαίτερο χιούμορ της αλλά κυρίως την αυθεντικότητα της.

- Advertisement -

Ο κόσμος την επιβράβευσε με το θερμότερο του χειροκρότημα αποθεώνοντας την, ενώ την «συνόδευε» σε όλο αυτό το πλούσιο μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε λαϊκά, ρεμπέτικα, έντεχνα, ποπ, ροκ ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δουλειά.

Η Μαρίζα Ρίζου έγινε ευρέως γνωστή μετά από τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου και τη διασκευή της στο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά «Η μπόσα νόβα του Ησαΐα», ενώ αμέσως μετά άρχισε να κυκλοφορεί τη δική της δουλειά, με τα κομμάτια της να γίνονται αμέσως μεγάλες επιτυχίες, να δημιουργεί ένα νέο στυλ μουσικής και να εδραιώνεται στο μουσικό πεντάγραμμο, δημιουργώντας έτσι ένα φανατικό κοινό το οποίο την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Έχει «ντύσει» μουσικά διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ανάμεσα τους η «Μαντάμ Σουσού», το «Μάμα Ρόζα», η «Μηχανή του Τούρινγκ», ενώ υπογράφει τη μουσική της εξαιρετικής επιθεώρησης «Τι Ζούμε Ρε;».

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση