Υπογραφή συμβάσεων για την εκτέλεση έργων ύδρευσης και οδοποιίας στο Δήμο Βοΐου

2 Min Read
Την οδό της υλοποίησης έλαβαν τέσσερα ακόμη σημαντικά έργα στον Δήμο Βοΐου. Πιο συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, υπεγράφησαν τέσσερις συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ.Χρήστου Ζευκλή και της αναδόχου εταιρίας «Εγνατία Α.Τ.Ε.Β.Ε»., συνολικού προϋπολογισμού ύψους 560.803,42€ για την εκτέλεση των παρακάτω έργων:
Α)ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΛΟΥΚΟΜΙΟΥ
Προβλέπεται η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Λουκομίου στην Δ.Ε. Τσοτυλίου.
Β) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση σε ολόκληρο το μήκος των οδών Πλατεία Τρία Πηγάδια, Αρχιεπισκόπου Ζωσιμά και Νικολάου Κλαδά στην Σιάτιστα.
Γ) ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε αγροτικές οδούς στην Νεάπολη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή «Κόπατσος» και την στην περιοχή «Αγία Παρασκευή».
Δ) ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ
Θα βελτιωθούν τμήματα της αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Ε. Τσοτυλίου και συγκεκριμένα, στην κοινότητα Βροντής, στην κοινότητα Σταυροδρομίου περιοχή «Μύλος», στην κοινότητα Ομαλής περιοχή «Σούλιο, στην κοινότητα Ζώνης , στην κοινότητα Λικνάδων, περιοχή «Λεύκας», στον οικισμό Αγ.Θεοδώρων και στον οικισμό Αχλαδιάς.
Η χρηματοδότηση των παραπάνω έργων προέρχεται από πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2018 (Ε.Α.Π 2012-2016) και του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Τα εν λόγω έργα υποδομής θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και στην ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Μοιραστείτε την είδηση