Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Κοινότητα Τετραλόφου

1 Min Read

Η σύμβαση με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 35.900€, υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής 22 Αυγούστου 2025 από τον Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον ανάδοχο Χρήστο Σαλτσογλίδη.

Το έργο, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΑΤΑ, αφορά εργασίες συντήρησης και επισκευής στο σχολικό κτήριο του Ειδικού Σχολείου που εδρεύει στον Τετράλοφο Κοζάνης, περιλαμβάνοντας: καθαίρεση πλακοστρώσεων παντός τύπου, πλακοστρώσεις με πλάκες σκυροδέματος, αντικατάσταση – συντήρηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων αύλειου χώρου, χρωματισμούς σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και ελαιοχρωματισμούς σιδηρών και ξύλινων επιφανειών. 

«Συνεχίζοντας, όπως δεσμευθήκαμε, την ανανέωση των σχολικών μας δομών σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης, υλοποιούμε ένα ακόμη αναγκαίο έργο συντήρησης και επισκευής, με γνώμονα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του μαθησιακού χώρου, για μαθητές και εκπαιδευτικούς», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο κ. Κοκκαλιάρης.

Μοιραστείτε την είδηση