Υποψήφια; Ναι γιατί… Της Λίλας Τσιαντάκη

3 Min Read

Όλοι μας συζητάμε και εκφράζουμε συχνά την απογοήτευση μας για τις πολιτικές που δεν επιτρέπουν στον τόπο μας να αναπτυχθεί όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε.

Όλοι μας προβληματιζόμαστε για την ακρίβεια, την απώλεια θέσεων εργασίας, την ανεπάρκεια υποδομών, την έλλειψη επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης της περιοχής.

Οι συζητήσεις όμως δεν αρκούν, καθώς τα προβλήματα δυστυχώς πολλαπλασιάζονται με μεγάλο μέρος της ευθύνης να ανήκει και στις πρωτοβουλίες της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες και δεν πρέπει να χάσουμε ακόμη περισσότερες.

Η απόφαση μου να συμμετέχω σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια με το συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη είναι απόρροια της πεποίθησης μου ότι μπορώ και εγώ να συμβάλλω αποτελεσματικά στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου.

Ζω και δραστηριοποιούμαι στον τόπο αυτό και λόγω της καθημερινής επαφής μου με ανθρώπους κάθε ηλικίας και ιδιότητας γνωρίζω καλά τα προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή όλων μας, αλλά και τις ανησυχίες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με εφόδιο την επαγγελματική μου εμπειρία, την επιστημονική μου γνώση και κυρίως τη θέληση και την ενσυναίσθηση, θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου ως  να βοηθήσω, ώστε η περιφέρειά μας να αποκτήσει ξανά ζωή.

Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα είναι ο κρίσιμος χρόνος να ενεργοποιηθούμε ώστε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου αυτού και να κερδίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Γιατί με τον Γιώργο Αμανατίδη;

Γιατί είναι αυτός που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής και να δώσει νέα πνοή και όραμα στην περιφέρεια.

Γιατί να ψηφίσουμε;

Γιατί η περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι ο κρίσιμος θεσμός που μπορεί να προωθεί αναπτυξιακές πολιτικές & λύσεις. Για το λόγο αυτό, κάθε πολίτης πρέπει να αξιοποιήσει την ψήφο του και να οδηγήσει στην εκλογή των κατάλληλων ανθρώπων.

*Η Ευαγγελία (Λίλα) Τσιαντάκη είναι επιχειρηματίας, απόφοιτος Νομικής ΑΠΘ και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη

Μοιραστείτε την είδηση