Υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ο Παναγιώτης Δημόπουλος

2 Min Read
Μετά από αρκετή σκέψη για τις απαιτούμενες δυνάμεις και στοχεύσεις στα της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη τόπος να ζεις”, κατέθεσα πριν λίγο την υποψηφιότητά μου στις διαδικασίες εκλογής νέας συντονιστικής επιτροπής και εκλογής νέου επικεφαλής της Παράταξης.
Οι εξελίξεις στον Δήμο και την γενικότερη περιοχή Κοζάνης τους τελευταίους 12 μήνες είναι ραγδαίες, η Δημοτική Κίνηση δυστυχώς επαληθεύτηκε σε όλες τις προβλέψεις της για τους κινδύνους της μεταλιγνιτικής περιόδου, όμως τώρα μένει να διαδραματίσει ξανά θετικό ρόλο σε αυτές, όπως έκανε πάντα.
Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν και άλλες, άριστες υποψηφιότητες και φυσικά με το πέρας των διαδικασιών θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί και ικανοί να ασκήσουμε τον ρόλο της γόνιμης αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και την επόμενη δημαρχιακή θητεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τον ρόλο του επικεφαλής της παράταξης υπηρέτησε με πολύ συνεπή, έντιμο και πετυχημένο τρόπο ο Λευτέρης Ιωαννίδης για 10 χρόνια. Ήμουν εκεί από την αρχή και γνωρίζω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον διαδεχθεί κανείς επάξια, όμως αυτό ακριβώς πρέπει να συμβεί και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε όσοι συνυποψήφιοι συμμετέχουμε.
Το πιο σημαντικό όμως είναι να συμμετάσχουν όσοι περισσότεροι άνθρωποι στις εσωτερικές μας εκλογές, παλιά και νέα μέλη, ώστε να επανέλθουμε με νέο δυναμισμό στον δημόσιο πολιτικό διάλογο και να ξεκινήσουμε έναν νέο, μεγάλο κύκλο διεύρυνσης. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες από την Κίνηση – σίγουρα με σεβασμό στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες.
Χρόνια πολλά για αύριο σε όλους τους δημότες, κατοίκους και φίλους της Κοζάνης και καλή επιτυχία στις εκλογές του φορέα μας.

Παναγιώτης Δημόπουλος

Μοιραστείτε την είδηση