Ζεμπιλιάδου: οι στηρίξεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστούν κομματικές εξαρτήσεις

3 Min Read
Η επικεφαλής του συνδυασμού "ΕΛΠΙΔΑ" Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “ΕΛΠΙΔΑ”

Ανακοίνωση για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ (που προηγήθηκε) εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο συνδυασμός “ΕΛΠΙΔΑ” της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού, μετά την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις εκλογές του Οκτώβρη.

“Ο συνδυασμός “ΕΛΠΙΔΑ” είναι ένας αυτοδιοικητικός, πολυσυλλεκτικός, ανεξάρτητος συνδυασμός.
Ένας συνδυασμός που έχει δώσει δείγματα αγώνα και συνέπειας. Ένας συνδυασμός που καθημερινά προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε πολίτη που αισθάνεται την ευθύνη για το μέλλον του τόπου του. Και η ευθύνη δεν έχει χρώμα. Όπως και τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα
” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “ΕΛΠΙΔΑ”.

Η κ. Ζεμπιλιάδου, ευχαριστεί τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του συνδυασμού, ξεκαθαρίζει όμως πως “οι στηρίξεις αυτές σε καμία περίπτωση δεν περιχαρακώνουν το χώρο και πολύ περισσότερο δεν συνιστούν κομματικές εξαρτήσεις. Η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού μας, παραμένει η σταθερά του” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση αυτή σημάνει και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Όπως τονίζεται “κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα ακούτε συνεχώς υποψηφίους να σας μιλάνε για το καλό του τόπου. Θα σας λένε ότι πάνω από το κόμμα είναι ο τόπος. Όμως στη Δυτική Μακεδονία η βίαιη Απολιγνιτοποίηση και οι καταστροφικές για την περιοχή συνέπειες της, δεν αφήνουν σε κανέναν περιθώριο να επικαλείται τον τόπο αλά καρτ. Είναι γνωστό πως ο δήθεν πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.
Πρέπει εμείς οι πολίτες να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Σκεφτείτε όλα αυτά τα χρόνια ποιοι μιλούσαν για τα κακώς κείμενα, ποιοι αγωνίστηκαν με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπιστία . Ποιοι ήταν αυτοί που αναδείκνυαν τα προβλήματα και πρότειναν λύσεις”
αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η κ. Ζεμπιλιάδου, τέλος, καλεί τους πολίτες να αναζητήσουν το “προφίλ” όλων αυτών που διεκδικούν την Περιφέρεια και μιλά για “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” που θα ακουστούν μέχρι τον Οκτώβρη. “Πρέπει εμείς οι πολίτες να τα ζυγίσουμε με τα ζύγια της συνέπειας και της αξιοπιστίας. Τι λέγανε χτες και τι μας λένε σήμερα. Και το σημαντικότερο ποιοι είναι , τι κάνανε χτες, τι μας προτείνουν και πως θα το υλοποιήσουν αύριο. Ξεκινάει ένας όμορφος νικηφόρος αγώνας. Γνωρίζουμε πως απέναντι μας θα έχουμε ισχυρά συμφέροντα. Όμως είμαστε αποφασισμένοι. Θα σταθούμε απέναντι με τη δική σας δύναμη -τη δύναμη των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας- τη δύναμη που μας δίνει το δίκιο. Και κάθε μέρα θα γινόμαστε περισσότεροι” καταλήγει η ανακοίνωση.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση